dimecres, 3 de juliol del 2013

Salt lake city i City of Rocks

De Salt lake city i City of Rocks
El millor d un viatge llarg es que els plans es poden fer i desfer. Quan pensavem que el cami ens portava cap a Colorado, uns amics ens van dir d anar a City of Rocks,a Idaho, per escalar i acampar en un entorn idilic. Vam creuar Utah fent una parada a Salt Lake City on vam visitar els nostres amics Will i Jannine. Alla ens vam tornar a sentir cosmopolites: festival d art i musica, una taqueria mexicana amb uns tacos de peix excelsos, uns tastets de Caputo's, una delicatessen italiana que fins i tot venia pernil espanyol a 150 dolars la lliura!!! Tambe vam fer la primera prova pel turmell del Joan.

Vam anar a escalar a Big Cottonwood, un sector d escalada local a nomes 15 minuts de Salt Lake. Prova superada! el turmell es va comportar i ens vam animar per anar a city of Rocks.
De Salt lake city i City of Rocks
City of Rocks combina vies d escalada esportiva i tradicional. Alla ens vam trobar amb els nostres amics de Montana, el Gray i la Eloise i tambe van venir dos amics de Jackson, Wyoming, la Sparky i el Chuck, carregats de material perque nosaltres nomes tenim un parell de gats!

De Salt lake city i City of Rocks
Llastima que va fer massa calor i hi havia moments en els que no sabiem on amagar/nos.
De Salt lake city i City of Rocks

 Aquest parc forma part de l'Oregon Trail, un dels camins que havien de fer els emigrants que anaven cap a Oregon o cap a California des de l Est, en busca d una nova vida. California era la terra promesa, per molts el lloc on trobarien or, per d altres, com els mormons l oest era un refugi ja que estaven perseguits.

De Salt lake city i City of Rocks

 Viatjaven en carrosses tirades per bous i podien trigar entre 4 i 6 mesos per arribar al seu desti. Segons diuen, els atacs dels indis eren escasos i la gent mes aviat moria de malalties relacionades amb la manca d higiene, especialment de colera.


 Us deixem algunes fotos al Picasa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada