dissabte, 27 de juliol del 2013

Summer camps a Jackson, Wyoming

Que es el que recordeu d unes bones colonies? Amics, natura, esport, musica... Tot aixo ho vam trobar a Jackson, Wyoming.

No podiem imaginar que a aquesta edat tornessim a sentir l emocio de viure unes colonies d estiu. La nostra visita a l Andy i l Sparky a Jackson es va convertir en un seguit d activitats dignes de les millors colonies que pogueu imaginar.

Vam comencar per un passeig en canoa a l String lake dins del parc nacional dels Tetons. Aquesta vegada teniem dos mestres de la canoa que ens van ensenyar els trucs basics per no barallar-nos abord. Segons diuen, anar amb canoa es el millor test per a una parella...requereix tanta coordinacio que es molt facil caure en la temptacio d escridassar a l altre quan veus que la canoa mai va on tu vols.

 

Una tarda l Sparky em va portar a un pic dels voltants, un raco solitari on no vam creuar ningu, nomes la caca fresca d un os i les seves petjades grandioses. Tot el cami va estar marcat per l emocio (o haig de dir por?) de trobar-nos amb l'os!

Jackson es una ciutat petita que a l'hivern es converteix en un centre d'esqui que atrau esquiadors d alt nivell de tot el mon. A l estiu acull un turisme mes familiar que vol gaudir de la magnitud de la natura. Aixo si, es un desti molt cotitzat i viure aqui es carissim!

Vam viure el 4 de juliol i el Nil es va poder pujar a un camió de bombers, història que anirà repetint durant setmanes! Durant la desfilada es va espantar quan un pallasso se li va acostar a donar li un carmel i ara no vol saber res dels pallassos!

Una de les activitats que vam fer va ser estrenar nos com a pescadors d aigua dolça. Va ser un desastre! El material no era nou aixi que es feia un embolic cada cop que tiravem la canya i els xiscles d emocio del Nil tampoc ajudaven a atraure els peixos. Total, zero captures iuna lliçó apresa... La pesca s ha de combinar amb una altra activitat, digue li canoa o excursió pero anar nomes a pescar ens ha semblat avorrit.

De Jackson vam anar 3 dies a Yellostone a la zona de Lamar Valley on vam veure bisons, ossos negres, grizzlies, elks (cervols grans ), coyotes, pronghorns (cervols mes rustics) i aguiles calves. Un festival! Aixo si, al Nil el que mes li va interessar van ser els camions que feien les obres de la carretera... Els nens sempre et sorpenen!

 

 

 

1 comentari:

  1. Quina enveja nens!! I naltros suant com porcs a BCN... Un abraçada a tots tres però en especial de la Mar pel Nil... Mar ¬ Marta ¬ Joan

    ResponElimina