dimarts, 25 d’agost del 2009

Lake Tahoe, CA




Ja apunt de marxat pengem unes fotos de Lake Tahoe, a on vam passar uns dies abans de venir a Santa Cruz, destino final per volar cap a casa. Allà vam conèixer al  Dylan i a la Cyntia,amb qui vam connectar de seguida,  ens vam acollir a casa seva a on vam estar com a reis, menjant delicatessens (ella és d'origen xinés i cuina de luxe), escalant alguna estona i parlant de tot una mica, com ja ens ha passat més d'un cop un encontre  casual i un intercanvi de paraules ens porta passar uns dies a casa d'algú que ens tracta com si fossim amics de tota la vida.



Aquests dies, sense proposar-nos estem tancant el cercle, ja que visitem llocs a on vam estar quan vam arribar, tornem a ser a Santa Cruz,  a casa el Paul, la Sun i l'Elias, com a casa. Ahir vam fer un sopar de sushi per llepar-se els dits, i avui per esmorzar hem anat a menjar les últimes hamburgueses de la nostra estància, per gastar un regal que ens va fer la Brenda en forma de tiquets. Cal dir que eren delicioses i que en el nostre burger ranking ocupen un lloc destacat.

Això s'acaba.................... però ja pensem a veure quan podrem tornar, bé per treuren's un parell d'espines que portem clavades en forma de trekking o de sector de climbing a Southern Utah o per gaudir de la vida relaxada a la costa de Califòrnia.


1 comentari: